Treffi Ideoita – Mitä Tehdä Treffeillä?

Mitä tehdä treffeillä ja minne mennä treffeille?

Ensimmäiset tapaamiset ovat jännittävää aikaa treffailussa ja pitäisi keksiä hyvä tapaamispaikka sekä mukavaa tekemistä.

Jos tiedät, että teillä on jokin yhdistävä mielenkiinnon kohde, niin treffit kannattaa järjestää sen ympärille, jolloin varmasti löydätte sopivaa jutun aihetta. Luonnollista on tietysti kysellä toisesta paljon ensimmäisillä treffeillä, joten kyselyä ei tule kaihtaa eikä pelätä.

treffi ideoita kuva

Tässä treffi ideoita, joista varmasti löytyy jokin sopiva vaihtoehto.

Ulos Luontoon

Treffeillä voi myös lähteä ulos luontoon. Voitte yhdessä lähteä vaikka pyöräretkelle, luontopolulle tai vain eväsretkelle. Ottakaa mukaan hyvät eväät ja pysähtykää syömään vaikka nuotiopaikalle, laavulle tai vain kauniille näköalapaikalle. Tämä on hyvä tapa tutustua toiseen luonnossa. Kesällä voi suunnata myös mukavalle uimarannalle ottamaan aurinkoa ja syömään eväitä. Oletteko koiraihmisiä? Jos teillä on molemmilla koirat, niin
voitte tehdä yhteisen koirien ulkoilutus retken. Koirat antavat myös paljon luonnollista puheenaihetta. Ulkona voi myös bongata yhdessä lintuja, etsiä geokätköjä tai vaikka etsiä pogemoneja. Voitte myös mennä katsomaan jotakin paikkakunnan hienoa nähtävyyttä.

Museot ja Näyttelyt

Jos pidät itse esimerkiksi taiteesta, niin voit viedä myös treffikumppanisi katsomaan vaikka taidenäyttelyä. Siinä selviää varmasti onko kumppani kiinnostunut taiteesta tai kulttuurista. Myös museot voivat olla mielenkiintoisia paikkoja selvittää toisen historiaakin. Voit kysellä vaikka mistä treffikumppanisi sukujuuret ovat kotoisin, jne…
Historiasta löytyy yleensä paljon mielenkiintoista juteltavaa.

Konsertit, musiikkitapahtumat ja festarit

Erilaiset konsertit ja musiikkitapahtumat ovat luonnollisia paikkoja, jonne voi mennä treffeillä ja samalla voi tutustua toiseen ihmiseen ja hänen musiikki-makuunsa. Tällä tavoin selviää myös onko teillä yhteinen musiikkimaku vai ei? Kesällä myös festarit ovat hyviä treffipaikkoja ja niistä ovat monet parisuhteet saaneet alkunsa.

Tanssipaikat

Lavatanssipaikat ovat oleet perinteisiä paikkoja,  joissa voi tavata treffiseuralaisen, joten treffeillä kannattaa mennä tanssimaan.  Mahdollisuuksien mukaan voit kuitenkin ennen treffejä kysyä, haluaako treffikumppanisi lähteä tansseihin ja osaako hän tanssia. Jos perinteiset tanssit eivät suju, niin aina voi mennä discoon. Myös perinteisten tanssien oppitunti voi olla hauska ylläri toiselle, jos tiedät hänen olevan kiinnostunut siitä.

Yhteinen urheilukokemus

Yhteinen urheilu tai liikuntahetki voi olla luonnollinen treffitapahtuma. Jos molemmat ovat kiinnostuneita jostakin tietystä urheilutapahtumasta tai ottelusta, niin voitte mennä treffellä katsomaan sitä. Hyviä paikkoja ovat esim. jääkiekko matsit, jalkapallo-ottelut,lentopallo-ottelut, jne…
Juoksufanit menevät tietysti yhdessä juoksemaan ja hiitäjät hiitämään. Ota kuitenkin selvää etukäteen toiselta, onko hän valmis hiki-lenkille. Ottelun tai kisatapahtuman seuraaminen voi olla varmempi vaihtoehto.

Risteilyt

Miniristeilyt ja pienet laivamatkat ovat myös hauskoja treffailutapahtumia. Niihin on helppoa yhdistää myös ruokailut ja kahvittelut, jolloin tapahtumasta tulee luonnollin tutustumis tapahtuma.
Jos kyseessä ei ole ensimmäiset treffit, vaan haluatte tutustua toisiinne vakavammin, niin varatkaa laivaristeily Tallinnaan tai Tukholmaan. Tällaisella risteilyllä on jo mahdollista tutustua toiseen todella hyvin ja risteily voi näyttää ”totuuden” – tuleeko teistä pari vai ei.

Ravintola ilta

Perinteinen ravintolailta on myös varsin hyvä treffi idea. Menkää ensin syömään ja sen jälkeen vaikka yökerhoon. Reipas ravintola-ilta voi näyttää myös suhteen tulevaisuuden eli pidättekö toisistanne vai ei? Käyttääkö toinen liikaa alkoholia vai ei? jne…

Koti ilta

Yksi yksinkertaisimmista treffipaikoista on tietenkin koti. Useinmiten se ei ole kuitenkaan ensitreffien paikka, vaan vasta toisilla tai kolmansilla treffeillä on mukavaa tutustua toisen kotiin. Kotona voi tarjota toiselle kahvit tai vaikka illallisen. Ohjelmaa kannattaa miettiä hieman etukäteen. Voitte katsoa myös jonkin elokuvan tai katsella valokuvia kotitreffeillä.

 

Ensimmäiset treffit ovat tietysti aina jännittävät ja niitä kannattaa hieman suunnitella. Ensimmäisillä ja toisillakin treffeillä kannattaa tutustua toiseen ja jutella kaikenlaisista asioista, jotta pääsee selvyyteen onko toinen osapuoli sopiva sinulle vai ei. Jos kipinä syntyy, niin silloin on yleensä helppoa päättää jatkosta ja sopiauusista treffeistä, joihin voi käyttää hyväksi ylläolevia treffi ideoita.