Ekat ja Toiset Treffit

Ensimmäiset treffit ja toisetkin treffit voivat olla samankaltaisia, mutta usein ensimmäisillä treffeillä vain tutustellaan pintapuolisesti ja selvitellään kiinnostaako toinen osapuoli oikeasti. (Katso myös vinkit alempaa!)
Ekat treffit sovitaan monesti nopeasti esimerkiksi tekstiviestillä ja nykyisin usein myös netissä. Ekat treffit voivat myös olla tietyn tapahtuman tai illanvieton jatko (esim. kotiinpaluu ravintolasta), jossa kiinnostavan pojan/miehen tai tytön/naisen kanssa keskustellaan hieman ja tämä voi johtaa siihen, että sovitaan tapaaminen, eli treffit.

Treffeille Kukkia

Ensimmäisillä, toisilla ja kolmansillakin treffeillä kannattaa tehdä jotain molempia osapuolia kiinnostavaa. Kannattaa myös samalla jutella ja tutustua toisiinsa. Kannattaa ottaa selville mikä voisi yhdistää molempia ja mistä molemat osapuolet pitävät. Tällöin tietysti pitää kysellä paljon kaikenlaista ja siitä syntyy myös paljon luonnollista keskustelua. Jos molemmat osapuolet tuntevat jo valmiiksi vetoa toisiaan kohtaan ja keskustelun aiheita löytyy helposti, voivat ensitreffitkin venyä pitkiksi.

Ensimmäisillä treffikerroilla kannattaa myös kiinnittää paljon huomiota ulkonäköönsä ja käyttäytymiseen, sillä ensivaikutelma on tärkeää jatkon kannalta ja se antaa myös itsevarmuutta.

Tässä muutamia vinkkejä ensimmäisille ensimmäisille, toisille ja kolmansille treffeille:

 • Kysykää toisiltanne ihan tavallisia kysymyksiä, esim. mikä on mieliruokasi? Mistä elokuvasta pidät?
  Mikä on lempivärisi? Onko sinulla lemmikkiä? jne…
 • Älä puhu ex suhteista ensimmäisten treffikertojen aikoina. Tietysti jos toinen kysyy, niin kerro totuus,
  mutta muista, että sinun ei kannata alkaa pohtimaan liikaa ex suhdettasi, joten vähemmän on enemmän tässä suhteessa.
 • Suunnitelkaa etukäteen, minne menette treffeillä. Enimmäisillä treffikerroilla parhaita treffipaikkoja ovat sellaiset paikat, joissa voi keskustella helposti toisen kanssa. Seuraavilla treffeillä kannattaa käydä esim. elokuvissa, ravintolassa,
  teatterissa, taidenäyttelyssä tai vaikkapa eläintarhassa. Myös piknikki tai eväsretki voivat olla hauska tapa
  tutustua toisiinsa.
 • Miesten kannattaa ostaa pieni lahja. Tämä toimii etenkin toisilla ja kolmansilla treffeillä. Esimerkiksi kukat tai suklaarasia ovat hyviä lahjoja, joilla
  teet hyvän alkuvaikutuksen. Muista kuitenkin minne olette menossa, jottei kukkapuskaa ole noloa kantaa mukana.
 • Ole sovitulla treffipaikalla ajoissa.
 • Alä puhu pelkästään itsestäsi. Esitä treffikumppanillesi erilaisia kysymyksiä, keskustele ja näytä hänelle, että olet todella kiinnostunut hänestä, jos tosiaan haluat tutustua.
 • Tarkkaile treffikumppanin käytöstä ja hänen lähettämiään signaaleita, varsinkin ennenkuin lähennyt häntä, niin kannattaa olla melko varma, että myös toinen osapuoli on valmis lähentymään.
 • Pukeudu siististi ja siten, että olosi on hyvä ja mukava.
 • Pidä yllä pientä flirttiä ja katsekontaktia niin paljon kuin se on mahdollista.
 • Voit puhua myös asioista, joita treffiseuralaisesi kertoi esim.deittipalstan profiilissa ja jotka jäivät mieleesi, kun luit hänen seuranhaku ilmoitustaan.
 • Muista ettet juo liikaa alkoholia, vaikka pieni määrä voi rentouttaa.
 • Yritä olla luonnollinen itsesi, niin paljon kuin voit.
 • Puhu totta. Älä esiinny nuorempana kuin olet tai keksi parempaa työpaikkaa, tai muuta sellaista.
 • Ole kohtelias ja tarjoudu maksamaan oma osuutesi ravintolalaskusta tai muustakin menosta.

 

 

Lähempi kanssakäyminen ja suutelu ensimmäisillä treffeillä

Muista, että suhtautuminen suutelemiseen ja seksiin on erilainen kaikilla ihmisillä. Siksi näitä asioita on molempien haluttava, joten aloituksessa on syytä kunnioittaa toista ja tehdä kaikki varoen. Jos molemmat tuntevat vetoa toisiinsa, niin suutelu ainakin treffien lopussa tapahtuu hyvin luonnollisesti. Jos olet epävarma tunteistasi, niin pieni halaus treffien lopulla on ok ja samalla voit sopia vaikkapa seuraavista treffeistä.

Jos olet jo valmiiksi ihastunut, niin ole kuitenkin hieman varovainen alussa (siis jäitä hattuun) ja ota selvää onko toinen tosissaan ja ihastunut oikeasti sekä tosissaan ihastunut myös sinuun. Vasta sitten kun olet varma toisen osapuolen tunteista kannattaa aloittaa intiimimpi suhde, jottei sinun tarvitse katua jälkeenpäin.

Jos tunteet puolestaan roihahtavat molemmilla osapuolilla (molemmat ovat ihastuneita toisiinsa), niin silloin kaikki tuntuu hyvin luonnolliselta ja edetä voi siis nopeammin, varsinkin suutelussa ja halailussa.

 

Ekat ja toiset treffit ovat siis usein jännittävät ja niiden perusteella selviää monesti tuleeko treffien osapuolesta pari vai ei. Kolmannet treffit ovatkin sitten jo useimmiten paljon helpommat, kuin ensimmäiset.

Ensimmäiset treffit voit sopia vaikkapa netissä. Etusivultamme löydät hyvät treffisivustot, joiden kautta voit löytää uuden kumppanin ja solmia treffit nopeastikin. Tutustu palveluihin ja valitse itsellesi sopivin.