Naisen Iskeminen – Miten Iskeä Nainen?

Lue tämä artikkeli, jossa annetaan vinkkejä miten iskeä nainen? Iskeminen sanana on hieman iskevä, mutta iskemisessä tärkeää on saada kontakti naiseen eli päästä puheisiin toisen henkilön kanssa – ja ehkä ensi kontaktista voi sitten syntyä jotain muutakin ja pitempiaikaistakin.

naisen iskeminen

Naiset ovat erilaisia persoonia ja kaikki eivät pidä samoista asioista, joten erilaiset tutustumis ja iskemis yritykset toimivat joskus ja toisinaan sitten ei. Mikäli haluat tutustua naisiin, niin silloin ei voi antaa periksi. On vain yritettävä useita kertoja ja otettava opiksi epäonnistumisista. Naisen iskeminen perustuu siis usein toistoon ja pitkäjänteisyyteen.

Joitakin näistä vinkeistä voit käyttää joka päiväisessä elämässäsi ja jotkut taas sopivat paremmin diskoon, yökerhoon ja baariin.

Miten iskeä nainen ?

Iskuvinkki Numero Yksi – Hyvä Ensirepliikki
Miehet eivät usein näytä paljon luovuutta, kun lähestyvät naisia. Jos aloitat keskustelun tylsästi, kuten ”Hei, olen Jarmo, mitä kuuluu” niin näytät ja kuulostat samalta, kun monet muutkin. Lopeta tavanomainen aloitus ja keksi jännittävämpiä keskustelun avauksia.

 

Iskuvinkki Numero Kaksi  
Flirttailu – Sinun täytyy flirttailla, että saat ensimmäisen yhteyden. Jos et yritä flirttailla, niin nainen/tyttö alkaa katsella muualle ja etsiä kiinnostavampia miehiä.  Tämä toimii baarissa ja muuallakin – flirttaile jos olet kiinnostunut naisesta!

 

Iskuvinkki Numero Kolme – Miten iskeä nainen Baarissa?

Hae tanssimaan ja tarjoa juoma.

Kun olet hieman flirttaillut, niin rohkaise itsesi ja hae naista tanssimaan. Hitaat ovat parhaimpia, koska voit paremmin keskustella ja kuiskia naisen korvaa. Tanssin jälkeen voit kysyä haluaisiko hän juoman. Tämä on luonteva tapa aloittaa keskustelu.
Iskuvinkki Numero Neljä – Ole mies
Näytä että olet todellinen mies, joka pitää naisista. Pukeudu ja anna kehonkielesi viestiä, että olet mies joka etsii itselleen naista. Tällöin naiset, jotka ovat myös etsimässä itselleen miestä tietävät että olet potentiaalinen ehdokas, joka etsii itselleen kumppania.
Vinkki Numero Viisi

Ota tavaksi puhua naisille. Tiedäthän, että maailma on täynnä tyttöjä ja naisia. Valmistaudu unelmiesi naisen tai tytön kohtaamiseen ja ota tavaksesi puhua kaikkien tapaamiesi tyttöjen kanssa. Sinun täytyy siis käytännössä puhua tytöille ja naisille. Ota tavaksi sanoa hei kaikille tytöille, jotka tapaat päivittäin. Sillä ei ole väliä, onko hän kaunis vai ei.

Tämä käytäntö tekee sinusta luontevan keskustelijan ja opit samalla naisista ja siitä miten keskustella heidän kanssaan. Olet valmiimpi keskusteluun, kun tapaat sen oikean.

 

Vinkki Numero Kuusi – Pukeudu hyvin

Hyvin pukeutuminen ei tarkoita, että sinulla on kalliit merkkivaatteet. Katsele baarissa miten muut naisten suosimat miehet ovat pukeutuneet.

Pukeudu puhtaisiin ja siisteihin vaatteisiin.

 

Vinkki Numero Seitsemän – Ulkoinen olemus

Kiinnitä huomiota ulkoiseen olemukseesi, sillä likaiset kynnet, huono leikkaus, kamala hengitys, karvat korvissa …. ovat kaikki tekijöitä, jotka tuhoavat vetovoimasi naisten ja tyttöjen kanssa. Katso siis peiliin ja hoida itseäsi.

 

Missä Tavata Naisia?

Lue täältä vinkkejä siihen, missä voi tavata naisia tai löytää naisseuraa. Jos deittisivut tai ravintolat ja baarit eivät kiinnosta sinua, niin täältä voit lukea vinkkejä siihen, missä muualla voit tavata sen oikean naisen tai tytön.

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, missä voit tavata naisia ihan tavallisissa ja luonnollisissa olosuhteissa ja mahdollisesti löytää itsellesi sopivaa naisseuraa:

 

Valintamyymälät

  • Usko tai älä valintamyymälät ovat hyviä paikkoja tavata naisia. Koska naiset muodostavat suuren osan ostoksilla kävijöistä, voit hämmästyä tilaisuuksista, joita voit löytää siellä. Lisäksi koska jokaisen täytyy ostaa ruokaa, voit nähdä siellä kaikenlaisia naisia.

 

Kahvilat

  • Kahviloissa on paljon naisia, joita eivät baarit kiinnosta. Kahvilassa voit alkaa keskustelemaan naisen kanssa.

 

Vaatekaupat

  • Yksi paikka minne naiset rakastavat mennä on heidän suosikki-vaatekauppansa. Monissa vaatekaupossa on vaatteita kummallekin sukupuolelle, joten kun kiinnostava nainen lähestyy sinua, voit vaikka kohteliaasti kysyä neuvoa tai mielipidettä jostakin vaatteesta.

 

Harraste- ja ammattikaupat

  • Jos harrastat jotain, voit mahdollisesti tavata samaa asiaa harrastavan naisen, jostakin harrastekaupasta. Luonnollisesti yhteistä puhuttavaa varmasti riittää.

 

Kirjastot

  • Kirjastoissa on paljon naisia, joita baarielämä ei viehätä. Esim. lukusalit ovat hyviä paikkoja löytää naisseuraa.

 

Kuntosalit

  • Monet viettävät muutamia tunteja viikkottain kuntosalissa. Jos käyt kuntosalilla, voit varmaan joskus aloittaa luonnollisen keskustelun harjoittelusta, jonkin sinua kiinnostavan naisen kanssa.

 

Koiran Ulkoilutus

  • Söpö seurakoira on uskomaton magneetti ja koiran ulkoiluttajien kesken syntyy monenlaista keskustelua ja suhteita. Jos siis pidät koirista, niin hanki seurakoira ja ala ulkoiluttamaan sitä säännöllisesti ja pian huomaat että ihmissuhteesikin alkavat kukoistaa 😉

 

Monet näistä ylläolevista vinkeistä toimivat myös toisin päin, eli miehen iskemiseen.