Salaseuraa ja Treffit Varatuille

Oletko varattu ja etsit salaseuraa?

Salaseuraa ja suuteluaJoskus vakituisessa suhteessa olevat etsivät salaseuraa tai uutta suhdetta. Syynä voi olla entisen suhteen väljähtyminen, rakkauden ja seksin puute tai vain pelkkä seikkailun halu.

Toiset etsivät puolestaan läheisyyttä tai intohimoa. Monenlaiset syyt voivat siis ajaa varatut naiset tai miehet etsimään salaseuraa tai salasuhdetta.

Mistä siis löytää salaseuraa, salasuhde tai treffit varatuille?

Suomessa suosittuja nettisivustoja, jotka tarjoavat salasuhde ja seksitreffi palveluja ovat Flirtfair ja Victoria Milan. Molemmissa liittyminen ja kokeilu on ilmaista, mutta palvelujen jatkokäyttäminen on maksullista. Maksullisuus on hyödyllistä, koska sivustoilla on  tällöin paremmat resurssit valvoa käyttöä ja turvallisuutta.

Tällaisten salasuhde sivustojen suosion syynä on seuraavat asiat:

 • Voit deittailla helposti tietokoneellasi tai mobiililla.
 • Voit kokeilla palvelua ja liittyä siihen ilmaiseksi.
 • Voit käyttää palvelua paljastamatta oikeaa nimeäsi, jolloin salasuhde on todella salainen.
  -Tämä tapahtuu siten, että luot nimimerkin ja teet itsellesi toisen sähköpostitilin johonkin ilmaispalveluun, kuten Gmailiin tai Hotmailiin.
  – Vasta tutustumisen jälkeen voit paljastaa henkilökohtaisia tietojasi ja sopia tapaamisesta.
 • Ainakin Victoria Milanilla on käytössä automaattinen uloskirjautuminen, jos unohdat kirjautua ulos.
 • Victoria Milanilta löytyy myös ns. paniikki nappula, jolla siirryt nopeasti toiseen sivustoon, jos olet vaarassa paljastua.
 • Molemmissa palveluissa käyttö on turvallista, käyttäjiä valvotaan ja myös jäsenet voivat ilmoittaa väärinkäytöksistä tai epäilyistä.
 • Palvelussa on vain todellisia jäseniä, sillä kaikki epäilyttävät profiilit tarkastetaan ja paljastetaan nopeasti ja ne poistetaan käytöstä.
 • Voit etsiä seksiseuraa ilman sitoutumista parisuhteeseen.

Nämä deittisivut ja palvelut (pettäjäsivustot) siis antavat mahdollisuuden ja netti-ympäristön, jossa voit löytää seuraa toisista varatuista, jotka etsivät salaista seuraa. Salasuhde on myös mahdollista aloittaa kauempanakin asuvan kanssa, sillä näissä deittisivustoissa on seuraa etsiviä varattuja jäseniä ympäri suomea ja jäseniä myös muista pohjoismaista.

Palveluiden Erot

Flirtfair on suuntautunut enemmän seksiseuraa hakevien palveluksi ja siellä on myös sinkkuja. Victoria Milan puolestaan profiloituu enemmän varattujen ja parisuhteessa olevien palveluksi. Molemmat sopivat siis varatuille, mutta Victoria Milan on vain varatuille ja parisuhteessa oleville tarkoitettu palvelu.

Kokeile palvelua!

Jos haluat erotiikkaa elämääsi ja et halua parisuhteen tuomia velvoitteita tai haluat solmia ehkäpä vain seksitreffit, niin silloin Flirtfair voi olla sinulle sopiva palvelu. Voit solmia intohimoiset seksi treffit nopeastikin tai chattailla ja flirttailla turvallisesti. Flirtfairista löydät sinkkuja ja pariskuntia, jotka ovat valmiita seikkailuun kanssasi.

–> Klikkaa Tästä ja Tutustu Flirtfair Palveluun! <–

Jos siis haet nimetöntä salaseuraa varatuille, nettiflirttiä, yhden yön juttuja, romanttisia tapaamisia ulkomailla tai todellista ja pitkäkestoistakin salasuhdetta, niin Victoria Milan -palvelu on turvallinen ja tahdikas nettipalvelu, jossa voit etsiä treffejä ja olla yhteydessä muihin parisuhteessa oleviin ihmisiin, jotka etsivät myös salarakasta tai samanhenkistä seuraa.

–> Klikkaa Tästä ja Tutustu Victoria Milan Palveluun! <–